Scorpionul îl înţeapă pe cancer

Dr Fabio de Jesus Linares Pasos, director al laboratoarelor „Labiofam” – sucursala Sienfuegos din Cuba:

„VidaPlus îmbunătăţeşte calitatea vieţii oamenilor bolnavi de cancer“

Noi nu suntem singurii care lucrăm cu scorpioni. Scorpioni se folosesc şi în China, în SUA, dar acolo se folosesc alte specii de scorpioni. Scorpionul care a fost cercetat de către chinezii are calităţi cu efecte foarte puternice, dar necesită continuarea cercetărilor, adică acestea nu sunt finalizate’ Iar americanii s-au focusat asupra unei specii care se întâlneşte în Israel, veninul căruia are un efect foarte eficient la tratarea tumorilor mai ales la creier.

În timp ce veninul speciei noastre Rhopalurus junceus parcă singur descoperă cancerul în organismul uman şi îl atacă. În plus, acesta are şi un puternic efect analgezic. Prin urmare, este 3 în 1. Permite chiar şi pacienţilor aflaţi într-un stadiu avansat să îşi îmbunătăţească calitatea vieţii şi să renunţe la morfină. Nu este întâmplător faptul că VidaPlus se foloseşte cu succes în 17 state din America, Asia şi Africa. Iar acum, prin Bulgaria, va intra şi în Europa.

În produsul VidaPlus noi am făcut unele modificări şi totodată am păstrat eficienţa acestuia. Substanţa activă farmaceutică a acestuia rămâne aceeaşi, adică – otravă din scorpion albastru. Aceasta se stoarce din coada scorpionului printr-un impuls electric. Este vorbă despre specia Rhopalurus junceus. Este o otravă excepţională!… Străngem scorpionii în centre de laborator, situate în fiecare provincie cubaneză. Marcam scorpionii din care am luat picăturile de otravă și le dăm drumul înapoi în natura sălbătică. Este vorbă de un proiect regenerabil, ecologic, care protejează mediu.

Acest produs se extrage şi se fabrică uşor, este ecologic, nu are efecte secundare nocive, întotdeauna îl ajută pe pacient. Noi de abţinem să spunem că vindeca cancerul, şi doar îl recomandam ca un adjuvant al tratamentului principal. Dar timp de peste 15 ani obţinem rezultate foarte bune la cercetările pe care le efectuăm, întrucât aceştia demonstrează că VidaPlus în majoritatea cazurilor opreşte creşterea tumorii. La 75% dintre pacienţi are un efect pozitiv.

Cancerul se naşte în noi. Dacă se va dezvolta sau nu, depinde de factori externi. Lucrul cel mai important este diagnosticarea timpurie, în vederea luării la timp a măsurilor necesare. Scopul nostru, cu preparate precum VidaPlus Plus, este să transformăm această boală într-o afecţiune cronică şi controlabilă – aceasta este direcţia spre care ne îndreptăm.

Există informaţii încă din vremea lui Columb, în care se indică faptul că indienii care trăiau pe insula noastră când au venit spaniolii, tratau ulcere superficiale şi tumori cu înţepătura unui scorpion albastru. În medicina naturală a ţării noastre se pot vedea diferite reţete vechi pentru fierberea de cozi de scorpion albastru sau pentru aplicarea soluţiei obţinute pe burtica copilului care are probleme cu urinarea.

În principiu, specia Rhopalurus junceus trăieşte în izolaţie, departe de zonele civilizate, spre deosebire de celelalte specii de scorpioni care intră în casele ţăranilor. În Cuba există 47 specii de scorpioni, dintre care 32 se pot întâlni numai pe insula noastră. Rhopalurus junceus este una dintre aceste specii.

În laboratorul nostru, unde extragem otrava, de obicei stoarcem veninul din 3 000 – 4 000 scorpioni din această specie. Avem şapte angajaţi, dintre care şase femei şi un bărbat, care s-au obişnuit cu munca şi deloc nu le este frică. Până în prezent nu am avut nici in incident de muncă. Scorpionii se hrănesc câte două ori pe săptămână, iar câte o dată pe lună de la ei stoarcem câteva picături de otravă. Sau spus altfel, parcă le mulgem. Îi marcăm pe cei de la care am luat deja veninul şi le întoarcem înapoi în mijlocul naturii. Marcarea ne ajută să constatăm dacă am prins scorpion pe care deja l-am folosit.

Reproducerea lor este foarte interesantă. Sarcina poate dura de la 1-2 luni la 5-6 luni. Femela însăţi îşi reglează această perioadă în funcţie de condiţiile externe – dacă este suficient de cald sau umed, dacă dispune de hrană suficientă, etc. De obicei naşte între 45 şi 90 de pui de scorpioni. Aceşti la început sunt de culoarea portocalie şi au o formă rotundă. Timp de două săptămâni se hrănesc cu rezerve acumulate înainte să se nască. În această perioadă de timp stau agăţaţi de corpul mamei. Când sunt gata să se descurce singuri, coboară de la mamă. Există o legendă că puii de scorpion îşi mănâncă mama, dar nu există aşa ceva.

Scorpionii umblă pe timpul nopţii. Dacă intraţi în laborator pe întuneric, fără să aprindeţi lumina, vei auzi un zgomot asemănător cu cel produs de cobrele care stau cu capul ridicat în sus. Acest zgomot se produce din cauza unor lamele pe care scorpionii le au pe abdomen. Dar dacă aprindeţi lumina, acest zgomot încetează.
Mai avem multă muncă de făcut în domeniul cercetării, dar adevărul este că „VidaPlus” îmbunătăţeşte semnificativ calitatea vieţii bolnavilor de cancer. Iniţial, când eram încă în prima fază de elaborare a proiectului, ne-am gândit că otrava are un efect foarte bine doar la tumorile cerebrale. Dar acum deja am constatat că are un efect benefic la toate tipurile de cancer, la cancerul cerebral, mamar, la prostată, la colon, la cancerul pulmonar.

Dozarea preparatului nu depinde de faza bolii. Dacă pacientul deja ia morfină, va lua câte 5 picături VidaPlus la un interval de 4 sau 5 ore. Observaţiile noastre arată că în cazurile de acest tip , foarte curând pacientul îşi revine, poate opri morfina, durerea dispare şi începe o întărire generală a organismului.