Scorpionul albastru inteapa cancerul

Vidatox și celulele canceroase

Efecte asupra celulelor canceroase Vidatox
Mai multe informații →

Preparatul cubanez VIDATOX PLUS in sprijinul boilor oncologice este deja in Bulgaria. 

Fabio

D-r Fabio Jesus Linares,directeur   in LABIOFAM  S.A laboratories:

Am introdus anumite modificări in VIDATOX PLUS   si am păstrat eficienta lui. Ingredientul activ farmaceutic ramane veninul de scorpion albastru. Ea se scurge in picături din coada lui prin impuls electronic. Este vorba numai despre specia Rhopalurus  junceus ,  Aceasta este un venin splendid!…  Colectam scorpioni in centre de laborator deschise in fiecare provincie cubaneza. Marcam acei de la care am luat picături si ii lăsam din nou in natura. Aceasta este un proiect regenerabil care protejează mediul natural.

Noi nu suntem singurii care lucram cu scorpioni. Același lucru se face si in China, si in SUA, dar ei folosesc alte doua specii diferite. Scorpionul studiat de chinezi are calitati puternice de influenta dar inca are nevoie de cercetări.

Americanii la rândul lor s-au concentrat asupra unei specii care traieste in Israel si al cărui venin este afectiv asupra tumoarelor care se afla in special in creier. Pe când veninul  Rhopalurus junceus al nostru singur găsește cancerul, oriunde el a apărut in corp si îl ataca. In afara de aceasta el are un efecte analgezice si antiinflamatorii. Adică 3 in 1. Permite, chiar si bolnavilor in faza înaintata sa imbunatateasca calitatea vieții lor si sa renunțe la morfina. Nu din întâmplare Vidatox  este aplicat cu succes in 17 tari din America, Asia si Africa. Acum, prin Bulgaria, el pătrunde si in Europa.

Produsul este ușor de obținut si de produs, este ecologic, nu are efecte secundare nocive, ajuta întotdeauna pacientul. Ne vom abține sa spunem ca el vindeca cancerul si îl recomandam ca un mijloc puternic pe langa tratamentul principal. Dar noi avem rezultate foarte bune la analizele de 15 ani, făcute pana in prezent, care dovedesc ca Vidatox, in majoritatea cazurilor, oprește creșterea tumorului. Are efect pozitiv la 75%  din pacienți.

De fapt cancerul se naște împreuna cu noi. Daca se va dezvolta sau nu, depinde de mulți factori externi. Cel mai important este diagnosticul timpuriu. Scopul preparatelor precum Vidatox Plus  este sa transformam aceasta boala pur si simplu in una cronica si controlabila – aceasta este direcția noastră de mers.