Oncologi cubanezi comentează

Într.un mod atent şi aprofundat am studiat mecanismul de acţiune al produsului asupra celulelor tumorale ale omului. Concentraţiile scăzute ale extractului natural au condus la moartea programată a celulelor, prin intermediul destabilizării mitocondriale la nivelul membranei interne mitocondriale.
Aceste rezultate au oferit prima probă experimentală privind folosirea otravei pentru scopuri terapeutice, precum şi pentru mecanismul de acţiune care produce daune considerabile asupra dezvoltării şi metastazării tumorilor.

Dr Mariela Garsia, şef al laboratoarelor clinice ale Labiofam

A fost realizat un studiu de farmacovigilență de tipul: studierea unei serii întregi de cazuri la un număr de 2261 de pacienţi diagnosticaţi cu 33 de tipuri de boli maligne, care şi-au oferit participarea voluntară la Serviciile Medicale ale LABIOFAM Entrepreneurial Group.
După includerea în acest studiu a produsului VidaPlus, la peste 70% dintre pacienţii evaluaţi se observă un efect favorabil al tratamentului cu VidaPlus, constatându-se creşterea capacităţii lor funcţionale, atenuarea sau dispariţia durerii.

Dr Fabio de Jesus Linares, şef al echipei care a creat produsul natural „VidaPlus”

Un răspuns obiectiv tumoral a fost observat la majoritatea pacienţilor mici: se observă reducerea dimensiunii tumorii la 64,2% dintre pacienţi. Progresie/dezvoltare a tumorii se constată numai la 7,4% dintre pacienţi, iar la restul cazurilor se observă un efect bun, pozitiv. S-a raportat o îmbunătăţire semnificativă a calităţii vieţii copiilor, rezultând o revenire la activităţile zilnice şi şcolare ale acestora (iar în unele cazuri era vorbă de copii cu aparatul locomotor deja afectat, blocaţi în scaune cu rotile).

Dr Nudis Zamora, specialist cubanez de frunte în domeniul formaţiunilor tumorale în cap la copii şi la adolescenţi

Tot ce au spus colegii mei explică acţiunea veninului de scorpion albastru. Calităţile peptidelor din această otravă au dat rezultate, şi anume – că peptidele au perspective bune în elaborarea unui nou produs antitumoral care se va implica în angiogeneza, supraviețuirea celulelor și apoptoza în dezvoltarea cancerului.
VidaPlus are o semnificaţie foarte importantă la pacienţii în remisiune (la aşa numiţii foşti pacienţi ai oncologiei), cu privire la care se consideră că deja sunt oameni sănătoşi care însă au trecut prin toate etapele tratamentului, inclusiv prin intervenţii chirurgicale, chimioterapie, radioterapie, tratament hormonal. Pentru ei „VidaPlus”este gardianul care va lupta împotriva revenirii cancerului!

Dr Maria Domingues, imunolog şi oncolog, specialist în domeniul cancerului mamar