Despre Labiofam

Labiofam S.A., Residencial entre A y B, Vedado,, 1ra, La Habana, Cuba
+53 7 8307094

Grupul de business Labiofam are o bună imagine internaţională şi elaborează importante proiecte de lucru care vin în sprijinul sănătăţii umane din diferitele zone ale lumii. Această companie activează în zone principale ale planetei noastre care sunt afectate de malarie, febra dengue, oncocercoza, leptospiroza cauzata de musca neagra, de influenţa şi alte afecţiuni cu un nivel ridicat de endemicitate.

Labiofam SA vinde atât în ţară, cât şi în străinătate produse şi servicii create de întreprinderile grupului, desfăşurând totodată şi activităţi pentru protecţia mediului înconjurător.

Dispune de societăţi mixte, la care participă societăţi naţionale şi străine, îşi desfăşoară activitatea comercială în peste 35 de state. Iată unele dintre aceste state:

AMERICA LATINĂ:
Argentina, Venezuela, Bolivia, Brazilia, Ecuador, Chile, Columbia, Guatemala, Haiti, Honduras, Mexic, Nicaragua, Paraguay, Peru, Dominicana.

ASIA:
China, Sri Lanca, Vietnam.

AFRICA:
Angola, Algeria, Benin, Burkina Faso, Congo, Egipt, Gambia, Gabon, Gana, Guineea Bisau, Guineea, Guineea Ecuatorială, Mozambic, Nigeria, Senegal, Sierra Leone, Republica Sud-Africană, Tanzania, Uganda, Zambia, Zimbabwe.

EUROPA:
Spania, Marea Britanie, România, Italia, Franţa, Serbia, Bulgaria.


Linia de „Produse naturale” fabricate de „Labiofam”- Havana, Cuba

Acitan – supliment alimentar care se obţine din coaja şi foile bananierului, bogat în fibre alimentare şi microelemente; este un supliment important în alimentaţia unui organism epuizat, în caz de oboseală fizică sau psihică excesivă.

Ferrical – combinaţie între extract de proteine din carne de cal, cupru, fier, proteine vegetale, minerale, destinată administrării în caz de anemie cu insuficienţă de fier.

Asmacan – supliment alimentar care se obţine din extract de bananier + Aloe Barbadensis, mayaguya, propolis, cupru, vitamina С. Este destinat ca suport în cazul apariţiei unor probleme pulmonare, făcând parte din prevenirea bolilor virale si infecţioase la nivelul cailor respiratorii.

Vimangsoluţie apoasă şi sirop, un imunomodulator cu efect puternic de tonifiere. Extract din scoarţă de mango care are calităţi care se aseamănă cu o combinaţie puternică între vitamina C şi vitamina E + beta carotine.

Analgezic – are un efect analgezic asupra rănilor în gură, în cavitatea bucală, calmează durerile musculare şi articulare cronice.

Se aplica şi sub forma de comprese, pentru răni cutanate pe corp /în caz de plăgi apărute dintr-un proces metastatic sau plăgi cauzate de diabet.

Nutrisol – supliment alimentar care este un amestec de propolis, soluţie hidroalcoolică şi ingrediente bioactive. Este un mijloc de susţinere şi de tonifiere când organismul este epuizat, sau în timpul unei boli prelungite.

Spirulină Spirel /spirulină clasică cubaneză/ + lăptişor de matcă + fibre. În caz de epuizare a organismului; ajutor antistres, în caz de alimentaţie proastă sau lipsă de poftă de a mânca, în sarcină, alăptare, menopauză, ajută la depăşirea constipaţiei/constipaţiei intestinale/.

Suplimentul Spirulină 3 + vitamina С – /cu adăugarea de fibre/ – pentru mai buna absorbţie a fierului în organism, un mijloc auxiliar antianemic în caz de oboseală excesivă fizică sau psihică.

Suplimentul Spirel Noni 6– o combinaţie între spirulină şi extract din fructele de Noni. Ajută la îmbunătăţirea absorbţiei proteinelor, la energizarea corpului; se foloseşte şi în caz de oboseală fizică sau mintală excesivă, în stările de stres. Fructele de noni au proprietăţi puternice anticancerigene şi intră în categoria aşa-numitelor superalimente.

Seria de creme „Bimang” / „Bimang naturale” şi „Bimang + aloe”/. Are un efect foarte bun de catifelare a pielii, de regenerare a ţesuturilor cutanate; pentru tratamentul acneei, iritaţiilor pielii, psoriazisului. Extractul din arborele de mango care stă la baza celor două creme, are un efect special în tratamentul rănilor superficiale pe piele, în cazul iritaţiilor cutanate, pentru însănătoşirea accelerată a rănilor/se aplică şi în cazul rănilor metastatice/.