Cum ”VIDATOX”® plus luptă cu celulele canceroase?

Tumoarea are nevoie de hrană ca să crească

Imaginea de mai sus  dă  posibilitatea de a  vedea dece  celulele  cancerului cresc repede și  în acest mod tumoarea crește rapid- este clar arătat cum celulele maligne mănăncă celulele sănătoase  înconjurătoare și cât de repede tumoarea are capacitatea să crească, asimilând țesătură normală înconjurătoare.

Creșterea tumoarei (în cazul arătat imaginea reprezintă o secțiune transversală a unui cancer al  plămânului) exercită presiune și asupra nervilor din împrejur, în acest mod provocând și apariția boalei în domeniul plămânului. Pentru țesăturile obișnuite  este caracteristică saturația bună cu vase sanguine, care le aprovizionează cu totul necesar. Crescând, tumoarea ”asimilează” sistemul  circulator și el se transformă într-un aflux continuu de alimentare sanguină a tumoarei. Acest proces este numit formarea de noi  vase sanguine, care merg direct în tumoarea și lucrează deja în favoarea ei.

”VIDATOX” ® plus   – crearea de noi vase sanguine

”VIDATOX” ® plus   blochează  și întrerupe crearea unor noi vase sanguine pentru tumoarea.

Cei cinci peptizi proteici, care intră în conținutul veninului Scorpionului Albastru joacă rolul unui cuțit tăios, care va străpunge celulele maligne – aceste peptide se lipesc  puternic  lângă  tumoarea malignă (ei au capacitatea extraordinară  de a nu se „interesa” de celelalte  celuli în corpul omenesc). Blochează vasele sanguine  care alimentează tumoarea, blochează și capacitatea tumoarei maligne de a dezvolta vase sanguine noi și alimentarea ei și începe un proces de  atac treptat, de  dezintegrare și micșorare  acestei tumoare.

Concomitent ” VIDATOX” ® plus   ajută  la sprijinirea și întărirea  sistemului imunologic al omului, dând posibilitatea  celulelor sănătoase de a dobândi o forță de rezistență mai mare.

”VIDATOX” ® plus ajută la întărirea organismului omului

Imaginea ultimei grafice clinice arată un proces inițial de regenerare a celulelor benigne, micșorarea treptată și înceată a tumorii și dispațiția tumorii

Cercetările la această etapă arată de asemenea o întărire semnificativă a sistemului imunologic în timpul încercărilor experimentale și observațiilor la animalele  experimentale, precum și în continuare la pacienții voluntari,  cărora i-a fost administrată soluția  Scorpionului Albastru. In același timp se mai manifestă și acțiunea celorlalte  substanțe ale produsului ” VIDATOX ® plus” care au efecte antiinflamatoare și anestezice. In întregime organismul intră în perioada de remisie.