Cum VidaPlus® luptă cu celulele canceroase?

Tumora are nevoie de hrană ca să crească

În figura de mai sus puteţi vedea de ce celulele canceroase cresc repede, care este modalitatea prin care creşte tumora, cum anume celulele maligne „mănâncă” celulele sănătoase din jur şi cât de repede poate creşte tumora, răspândindu-se asupra ţesuturilor normale din jur.

Creşterea tumorii /în cazul de faţă este prezentată o secţiune transversală de cancer la plămâni/ are o influenţă esenţială şi asupra nervilor din jur, şi astfel, provoacă dureri la nivelul plămânilor. Ţesuturile obişnuite se caracterizează printr-o bună saturaţie cu vase sanguine care le furnizează sângele necesar. În procesul de creştere, tumora „absoarbe” reţeaua de sânge care devine parte integrantă a fluxului său constant de alimentare cu sânge, şi acest proces se numeşte „formarea vaselor sanguine noi” care sunt orientate direct către formaţiunea tumorală şi lucrează pentru aceasta.

VidaPlus ® – formarea de vase sanguine noi

VidaPlus ® blochează şi întrerupe formarea unor vase sanguine noi care lucrează pentru formaţiunea tumorală.

Cele cinci peptide proteice care conţin veninul scorpionului albastru sunt în rolul unui vârf de cuţit care străpunge celulele maligne, pentru că aceste peptide aderă etanş la formaţiunea malignă /posedând o selectivitate incredibilă, „neinteresându-se” de nicio altă celulă din corpul uman/. Aceste peptide blochează vasele sanguine care alimentează formaţiunea tumorală şi capacitatea acesteia să formeze vase sanguine noi, şi astfel, începe un proces de atac treptat, de distrugere şi de reducere a dimensiunii formaţiunii tumorale.

În acelaşi timp, VidaPlus ® ajută la susţinerea şi întărirea sistemului imunitar al omului, dând posibilitatea celulelor sănătoase să capete o forţă mai mare de rezistenţă.

VidaPlus ® ajută la întărirea organismului uman

Imaginea ultimei diagrame clinice arată că procesul iniţial de recuperare a celulelor benigne conduce treptat la reducerea şi la dispariţia formaţiunii tumorale.

De asemenea, cercetările efectuate în această fază arată că se observă o întărire esenţială a sistemului imunitar în timpul monitorizării şi încercărilor experimentale făcute pe animale, cât şi în timpul încercărilor făcute cu participarea de pacienţi-voluntari, la care a fost utilizată soluţia din venin de scorpion albastru. La această fază deja apare şi efectul altor substanţe care se conţin în VidaPlus ®, care au o acţiune antiinflamatoare şi de reducere a durerii. În general, organismul intră într-o etapă de remisiune.