Cota de oncologi cubanez

Mariela GarciaDr Mariela Garcia, șeful laboratorelor clinice -Labiofam:

Am analizat aprofundat și cu atenție mecanismul de acțiune asupra celulelor epiteliale tumorale ale omului. Concentrațiile mici ale extractului natural au dus la moartea programată celulară prin destabilizarea mitocondrială  a membranei mitocondriale interioare.
Aceste rezultate au pus la dispoziție  primă dovada experimentală pentru folosirea veninului  pentru  scopuri  terapeutice, precum și pentru mecanismul de acțiune, care  cauzează daune considerabile și asupra dezvoltării, și asupra metastazării tumorale.


FabioDr. Fabio de Jesús  Linares, conducătorul echipei care a creat produsul  natural ” VIDATOX” :

A fost efectuată o analiză observației farmacologice – de tipul observație unei serii de cazuri la 2261 de pacienți cu 33 diagnostice de tumoare malignă, pacienți care  au propus s[ participe de bun[ voie ]n observațiile   Serviciilor    Medicale    ale     LABIOFAM – Entrepreneurial Group. După administrarea preparatului ” VIDATOX”, la mai mult de 70% din pacienții  participanți  a fost observată o dezvoltare  favorabilă a tratamentului, capacitatea lor funcțională a crescut,  durerea s-a diminuat sau a disparut.


Nudis ZamoraDr. Niudis Zamora, un specialist cubanez de frunte în domeniul tumorilor de cap (inclusiv la copii și tineri):

Un răspuns obiectiv tumoral a fost observat la partea mai mare din pacienții mici – cu o dimensiune micșorată a tumoarei  până la 64,2% . O progresie /dezvoltare/ a tumoarei a fost  stabilită numai la 7,4 % din pacienții; în restul tuturor cazurilor a fost observat un impact  semnificativ bun și pozitiv. A fost subliniată o îmbunătățire semnificativă în calitatea de viață  a copiilor,  exprimată în întoarcerea  la  activitățile  zilnice și la activitățile școlare / în unele cazuri  acești copii au fost imobili și țintuiți la scaune de invalizi/.

 


DomingezDr. Maria Dominguez, imunulog și oncolog – specialist în domeniul  cancerului  glandei mamelare:

Toate cele spuse de colegii mei explică acțiunea  veninului din așa numitul Scorpion Albastru. Mulțumită calităților peptidelor conținute în acest venin s-au obținut și se obțin rezultate, care  au dovedit că peptidele sunt perspective pentru dezvoltarea unui product  antitumoral nou, care urmează de a interveni la angiogeneză, la supraviețuirea   celulelor și  la apoptoza în cursul dezvoltării cancerului.
” VIDATOX” – ul joacă un rol important  în cazul pacienților în remisie / așa numiții  ”foști oncopacienți ”/considerați oameni deja sănătoși, care au trecut prin toate etapele de tratament – operație, chimioterapie, radioterapie, terapie hormonală/. Pentru  ei ” VIDATOX”  este păzitorul, care va lupta împotriva reîntoarcerii cancerului.