Ce este Vitadox?

Vidatox

Vitadox este deja o legenda de o popularitate mondiala – datorita calităților sale, deja dovedite in combaterea cancerului (el este primul produs din lume, cercetat si analizat aprofundat, din unele tipuri de otrăvi, si influenta lor de descompunere asupra celulelor cancerului). Utilizarea unor asemenea tipuri de produse la combaterea si tratamentul cancerului datorează din anul 1991. Atunci, echipa de cercetari Debin y col., care pentru prima data dovedește ca veninul de scorpion din specia Leirus quinquestriatus poseda atât o acțiune anti-tumoare, cat si o capacitate de oprire a dezvoltării celulelor de tumor si cele metastazice.

In Cuba aceste anunţări științifice au declanșat un interes științific fata de “propria” specie de scorpion albastru din specia Rhopalurus junceus – pe insula acest venin a fost folosit ca si mijloc curativ inca din începutul secolului al XIX-lea. După ani de cercetări si analize aprofundate, Vitadox a apărut ca o posibilitate suplimentara, serios cercetata si dovedita, in combaterea cancerului.

In Cuba exista 32 de specii si subspecii de scorpione, dar numai Rhopalurus junceus este utilizat in medicina tradiționala cubaneza.

Vitadox este denumirea comerciala, sub care este înregistrat un produs natural, folosit ca un mijloc de suplimentare la tratamentul patologiei si alinări durerii. Hotărârea ca el sa fie produs este fructul unui proiect de cercetare de 15 ani, pentru stabilirea caracteristicilor scorpionului albastru si evaluarea posibilităților lui, atât ca un ajutor suplimentar pentru oprirea procesului malefic, cat si pentru sprijinirea si imbunatatirea calitatii de viața a pacienților cu boli oncologice.

Reprezentant oficial în Bulgaria
Creatorul şi producător

Labiofarm

Pentru informarea dvs:
www.labiofam.cu/homeopaticos