Ce este VidaPlus (Vidatox)?

„Vida Plusa devenit deja o adevărată legendă, cu un renume mondial datorita calităţilor sale dovedite în lupta împotriva cancerului (acesta este primul produs din lume care a fost cercetat şi analizat în profunzime, având în compoziţia sa anumite tipuri de otrăvuri cu o acţiune degradantă asupra celulelor canceroase). Aplicarea produselor de acest tip în tratamentul şi lupta cu cancerul, a fost lansată în anul 1991. Atunci, o echipă de cercetători – Debin y col., pentru prima dată a dovedit că veninul scorpiunului din specia Leirus quinquestriatus are un efect antitumoral pronunţat şi capacitatea de a opri dezvoltarea celulelor tumorale şi metastatice.

Pentru Cuba, aceste comunicări ştiinţifice provoacă un anumit interes ştiinţific pentru „propria” specie de scorpion albastru din specia Rhopalurus junceus, şi de atunci, veninul scorpiunului se aplică pe această insulă, mai precis de la începutul secolului al ХІХ-lea. După o perioadă de ani de zile de cercetări şi analize aprofundate, VidaPlus se lansează ca o posibilitate bine cercetată şi dovedită care poate fi folosită în lupta cu patologia celulară.

În Cuba există un număr de 32 subspecii de scorpioni, dar numai specia Rhopalurus junceus este folosită în medicina tradiţională din această ţară.

VidaPlus este denumirea comercială a VidaPlus, sub care este înregistrat acest produs natural obţinut din veninul scorpionului din specia Rhopalurus junceus, care reprezintă un mijloc auxiliar în tratamentul patologiei celulare şi pentru calmarea durerii. Hotărârea pentru fabricarea acestuia este un rezultat al proiectului de cercetare şi de determinare a caracteristicilor scorpionului albastru, care a durat timp de 15 ani, în urma căruia au fost evaluate posibilităţile acestuia să fie un ajutor auxiliar atât pentru încetarea procesului malign, cât şi pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor bolnavi de cancer.

Oamenii de ştiinţă care au conceput „VidaPlus”, în primul rând recomandă administrarea soluţiei ÎN PARALEL cu tratamentul medical clasic /intervenţie chirurgicală, chimioterapie, radioterapie, hormonoterapie, administrarea de medicamente/, fiind un mijloc concomitent acestor terapii. Şi numai dacă medicina clasică renunţă să-l ajute pe pacientul bolnav de cancer, VidaPlus va rămâne ca un ajutor foarte important pentru pacientul bolnav de cancer.